Menu
Your Cart
Zgjıdhnı
vetëm
më të
mırët
Përfaqësıtë do t'u
jepen vendeve të
Ballkanıt
Porosıtnı
1 Tonne
marrın zbrıtje
15 %
Shampo
profesıonale
për pastrımın e
qılımave
Për ty
Ne ju dërgojmë produkte cilësore të
pastrimit të qilimave për ju me çmimet më
të mira. Turqia është planifikuar shpërndarja
e produkteve në çdo qytet dhe vend.
Mos hiqni dorë nga Zibarte.
Mbartësja e njollave të qilimave Zibarte është dërguar në formën e një kutie prej 20 litrash. Mbartësja e njollave Zibarte mund të aplikohet në shumë ..
Tiparet e: Shampo Qilim Zibarte është dërguar në një jerrycan 20 litra. Ju mund të përdorni Zibarte, një shampo pa qilim paraben, në çdo lloj qil..
Shampo e tapeteve Zibarte Matic..
Shampo Carpet Zibarte është dërguar në një jerrycan 60 litra. Ju mund të përdorni Zibarte, një shampo pa qilim paraben, në çdo lloj qilimash. Me mirës..
Šampon za tepihe Zibarte šalje se u IBC. Zibarte, šampon za tepihe bez parabena, možete koristiti u bilo kojoj vrsti tepiha. Ljubaznošću koncentrirane..
ZONA PAGERDORIMI - VETIT:Aplikohet në kabinën e duarve, anët e dyerve të gjoksit dhe pjesët plastike. Isshtë parandalimi i gërvishtjeve. I jep shkëlqi..
ZONAT E PAGERDORIMITPërdoret në aplikimet e larjes së qilimave industrialë për të eleminuar bakteret dhe organizmat e tjerë të padëshiruar që mund të ..
Shkuma Auto automatike polake Zibarte është dërguar në 20 kg jerricans. Me strukturën e përqendruar, mund të arrini rezultate të frytshme edhe në sasi..
Zibarte Polish Auto Foam dërgohet në IBC. Me strukturën e përqendruar, mund të arrini rezultate të frytshme edhe në sasi të vogla. Nuk lë asnjë mbetje..
Parfumi i qilimave Zibarte është dërguar në një jerrycan 20 litra. Parfumi i qilimave Zibarte mban erë Magnolia dhe lule portokalli, aroma vanilje dhe..
Parfumi i qilimave Zibarte është dërguar në një jerrycan 20 litra. Parfumi i qilimave Zibarte mban erë Magnolia dhe lule portokalli, aroma vanilje dhe..
Tiparet e:Pastruesi i tapiceri i Sofa Zibarte dërgohet si jerrycan 20 litra. Pastruesi i tapiceri i divanit Zibarte me rregullimin e shkumës mund të p..
ZONAT E PAGERDORIMITPërdoret në aplikimet e larjes së qilimave industrialë për të eleminuar bakteret dhe organizmat e tjerë të padëshiruar që mund të ..
Isshtë produkt i përqendruar. Zgjat përdorimin e gomave. Gomat tuaja duken si të blera rishtas. Përdor gjithashtu për shkëlqimin e parakolpit.PËRDORIM..
Mbartësja e njollave të qilimave Zibarte është dërguar në formën e një kutie prej 20 litrash. Mbartësja e njollave Zibarte mund të aplikohet në shumë ..
Përdoret për të ndriçuar tapetin pas pastrimit të tapeteve industriale. Për përdorim profesional. Isshtë një ndriçues që siguron pastrim dhe shkëlqim ..